Перед виборами студентам підвищать мінімальні стипендії

06 серпня 08:37

У вересні 2012 року для студентів підвищать стипендії. Також зростуть соціальні стипендії для учнів з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

 

З 1 вересня 2012 року зростуть мінімальні стипендії для учнів ПТУ, вишів, а також стипендії для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Це закріплено постановою № 703 від 25 липня, розміщеною на сайті уряду.

Згідно з документом, розмір мінімальної стипендії для учнів ПТУ зросте до 275 грн., для студентів вишів I-II рівня акредитації, які навчаються за освітньо-кваліфікаційними рівнями «молодший спеціаліст» або «бакалавр» - 550 грн., для студентів вишів III-IV рівня акредитації, які навчаються за освітньо-кваліфікаційними рівнями «бакалавр», «спеціаліст», «магістр» - 730 грн.

Також з 1 вересня соціальні стипендії для учнів з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та учнів, які в період навчання у віці від 18 до 23 років залишилися без батьків складуть 850 грн. на місяць, для студентів вишів з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також студентів, які в період навчання у віці від 18 до 23 років залишилися без батьків - 1760 грн. на місяць.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів 25 липня прийняв постанову, якою встановив нові розміри стипендій учнів ПТУ та вишів. !zn

Читайте також:

У зменшенні стипендій Азаров звинуватив своїх попередників і чиновників Табачника


Азаров порадив студентам ходити пішки, якщо не вистачає на проїзд

Регіонали роздають школярам у Дніпропетровську по 50 грн у конвертах (фото)