Перед виборами опалювальний сезон у Києві готові почати на 2 тижні раніше

29 серпня 14:04

Якщо протягом трьох днів середньодобова температура повітря складатиме менше 8 градусів, київська влада готова підключати опалення вже з 1 жовтня.

 

Опалювальний сезон у Києві розпочнеться з 1 жовтня у разі погіршення погодних умов, заявив перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак під час засідання штабу з підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період.

Як повідомляє прес-служба держадміністрації, у разі якщо протягом трьох днів середньодобова температура повітря складатиме менше 8 градусів за Цельсієм, Київ буде готовий увійти в опалювальний сезон вже з 1 жовтня. Спочатку теплоносій подадуть в дитячі садки, лікувальні заклади і школи, а потім до опалення підключать і весь житловий фонд, зазначив Мазурчак.

«Упевнений, що ця зима пройде в більш стабільному режимі. Однак якщо аварійні ситуації будуть виникати, то це будуть локальні аварії - 2-3 будинки, - які оперативно ліквідовуватимуть», - сказав Мазурчак.

Також він зазначив, що протягом осінньо-зимового періоду 2012-2013 року буде працювати група швидкого реагування, яка була створена в минулому році для оперативної локалізації аварій на тепломережах.

Нагадаємо, що парламентські вибори пройдуть в Україні 28 жовтня. Дата виборів мера Києва поки не відома.

Опалювальний сезон у Києві розпочинається з 15 жовтня. !zn

Читайте також:

У Києві тимчасово повернуть на вулиці бетонні урни

У Києві будуть знову ремонтувати проспект, який здали до Євро-2012

Київська влада заявляє, що погасила заборгованість із зарплати перед медиками