Найбільший виробник банкнот De La Rue скаржиться: нові гроші нікому не потрібні

13 листопада 15:05

Один з найбільших у світі виробників банкнот компанія De La Rue, що друкує 150 національних валют, очікує зниження річного прибутку.

 

Британська компанія De La Rue, яка є одним з найбільших у світі виробників банкнот і паспортів, заявила, що очікує падіння річного прибутку через кілька відкладених ключових замовлень.

«Зараз ці замовлення вже не принесуть користі цьому фінансовому року, тому рада директорів очікує, що результат за 2012-2013 рік виявляться нижчим за показники 2011-2012 років», - йдеться в заяві компанії.

За 2012-2013 фінансовий рік (закінчиться в березні 2013 року) прибуток компанії до оподаткування становитиме 118,32 млн доларів.

De La Rue, яка друкує 150 національних валют, отримала у першому кварталі менше замовлень, ніж очікувала, і сподівалася збільшити річний прибуток за рахунок другого кварталу.

Компанія розраховує, що скасовані замовлення будуть виконані у наступному фінансовому році, тобто після березня 2013 року. Зовсім нещодавно, De La Rue виграла конкурс на друк нових біометричних паспортів у Великобританії - контракт вартістю 400 млн фунтів, найбільший за останнє десятиліття. !zn

Читайте також:

МВФ вимагає зробити гривню менш стабільною

Єврозона залишила Грецію без грошей, але дала час на реформи

У Нацбанку оголосили гривню стабільною і порадили зберігати гроші в банках (ВІДЕО)