На санаторій для чиновників Арбузова виділили ще 23 млн: забули добудувати джакузі і каміни

09 серпня 08:15

Додаткові роботи з будівництва оздоровчого комплексу для НБУ обійдуться Україні в 23 млн грн. Раніше на будівництво санаторію було виділено 30 млн грн.

 

Управління Національного банку України в Івано-Франківській області уклало угоду з ТОВ «Вотекс-спецмонтаж-плюс» на додаткові роботи з будівництва оздоровчого комплексу НБУ. Вартість операції склала 23,15 млн гривень. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Додаткові роботи закуплено в компанії за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника».

Вони виникли в результаті доопрацювання проекту будівництва. Передбачено проведення додаткових робіт частини благоустрою і влаштування монолітних залізобетонних підпірних стін і зовнішніх сходів об'єкта.

Крім цього, при проведенні будівельно-монтажних робіт виявлено низку суттєвих помилок та пропущених фізичних обсягів будівельно-монтажних робіт у кошторисній документації, що зумовило необхідність проведення додаткових робіт.

Серед них - пристрій огороджень балконів, терас, поручнів сходових клітин з нержавіючої сталі; обробка шахти панорамного ліфта скляними панелями, виготовлення і монтаж додаткових вітражів - тамбури сходової центральної частини, пристрій джакузі, камінів і барбекю та інші.

Як відомо, НБУ замовив «Вотексу» будівництво санаторію «Прикарпаття» ще в 2010 році. Тоді вартість підряду склала 30 млн грн. !zn

Читайте також:

СБУ і Нацбаку накупили іномарок майже на 5 млн грн

Депутатам накуплять годинників на 400 тис. гривень


У Єнакієвому перед візитом Януковича купили машину для прибирання вулиць за 2,4 мільйона


Син Богатирьової на тендерах МОЗ за півроку заробив майже як за весь минулий рік