Митниця справно виконує наказ Януковича збільшити надходження до бюджету

03 травня 14:11

Державна митна служба котрий місяць підряд демонструє стабільне перевищення планових показників збору коштів до бюджету напередодні парламентских виборів.

 

Надходження митних платежів за січень-квітень 2012 склали 38,1 млрд грн. Це на 24%, або майже на 7,5 млрд грн більше, ніж за відповідний період 2011 року, та на 0,8 млрд грн більше від планових показників.

Як пояснюють у Держмитслужбі України, такі результати - наслідок збільшення загального товарообігу України, який з початку року склав склав $48,6 млрд. (Зростання до аналогічного періоду 2011 року - 6%, обсяги зовнішньої торгівлі за чотири місяці поточного року вперше перевищили докризові показники 2008).

Янукович обязал таможню увеличить сборы на 7 млрд грн за счет борьбы с коррупцией

Цього вдалося досягнути, наголошують у митниці, не останнім чином «завдяки спрощенню та прискоренню митних процедур та ефективній взаємодії відомства з бізнес-структурами».

Раніше повідомлялося, що президент Віктор Янукович дав старт кампанії з наведення порядку в митній політиці, а річний план Держмитниці зі зборів податків збільшено на 7 млрд грн. Про це ZN.UA повідомив високопоставлений співробітник митниці. !znЧитайте також:Митниця здає «добро». Янукович змінює тінь на рейтингЯнукович зобов'язав митницю збільшити збори на 7 млрд грн за рахунок боротьби з корупцієюКабмін скасує митні пільги на мільярди гривеньТігіпко визнає проблеми з пресингом бізнесу з боку митниці та податкової

Предприниматели протестуют против повышения таможенных сборов: приходится работать в убыток или закрываться