Міндоходів домоглося блокування на пов'язаних з WebMoney рахунках 60 мільйонів гривень

12 червня 17:09

Співробітники Головного оперативного управління спільно з колегами Головного слідчого управління фінансових розслідувань Міністерства доходів і зборів виявили значні порушення у роботі ТОВ "Web Money Transfer" на території України.

 

Міністерство доходів і зборів України домоглося блокування на пов'язаних із компанією електронних платежів WebMoney рахунках 60 млн грн, повідомили в центральному офісі по роботі з великими платниками податків міністерства в середу.

"Співробітники Головного оперативного управління спільно з колегами Головного слідчого управління фінансових розслідувань Міністерства доходів і зборів виявили значні порушення у роботі ТОВ "Web Money Transfer" на території України", - йдеться у повідомленні центрального офісу.

У ньому наголошується, що у даний час на банківських рахунках підприємств, що входили у злочинну схему, заблоковано понад 60 млн грн.

Нагадаємо, представники Податкової служби України 11 червня провели обшук у київському офісі компанії щодо здійснення електронних платежів WebMoney, та вилучили тестове обладнання. Причини, через які проводився обшук, вона не повідомила, зазначивши лише, що юристи компанії в даний час розбираються з ситуацією. !zn

Читайте також:

Податкова вилучила з українського офісу WebMoney частину обладнання

Українці в січні-вересні-2012 сплатили електронними грошима товари на 1,2 млрд грн

Податкова займеться легалізацією електронних грошей

Нацбанк попередив, що користуватися WebMoney Transfer небезпечно