Луганські чиновники вирішили відреставрувати свою будівлю за 15 млн грн

20 серпня 07:30

На будівництво триповерхової прибудови з підвалом і з'єднувальним коридором до Луганської мерії з державного бюджету буде витрачено 15,35 млн грн.

 

Управління з питань будівництва Луганської міськради 8 серпня уклало угоду з ТОВ «Промагросервіс» на продовження реконструкції будівлі мерії на вул.Коцюбинського, 14 вартістю 15,35 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Кошти виділені на триповерхову прибудову з підвалом і з'єднувальним коридором існуючої двоповерхової будівлі. Роботи, що фінансуються з державного бюджету, мають намір завершити до кінця року.

Торги проведені за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», оскільки ТОВ «Промагросервіс» рік тому виграло тендер на реконструкцію двоповерхової будівлі вартістю 4,52 млн грн. Тому, ця компанія «з точки зору ефективності будівництва дозволить забезпечити сумісність нових інженерних мереж і архітектурних норм з тими, які будувалися цим підрядником згідно з попередньою частиною проекту, а при закінченні робіт другої черги, забезпечить належним чином усі налагоджувальні роботи і передачу в експлуатацію об'єкта в цілому», йдеться в обґрунтуванні закупівлі.

Засновниками ТОВ «Промагросервіс» є Владислав і Ганна Журавльови. З травня минулого року фірма отримала від мерії будівельні підряди на загальну суму 56,94 млн грн. Крім будівництва приміщення мерії, «Промагросервісу» також були замовлені роботи з реконструкції Луганської міської лікарні. Раніше компанія не отримувала від мерії таких значних підрядів. !zn

Читайте також:

СБУ і Нацбанку накупили іномарок майже на 5 млн грн

Більшість злочинів у бюджетній сфері пов'язані з держзакупівлями

Депутатам накуплять годинників на 400 тис. гривень

Мобільний зв'язок для чиновників Януковича і Арбузова обійдеться українцям в 2 млн грн