Літаки «Аеросвіту» не змогли вилетіти до Нью-Йорка і Бангкоку

21 грудня 16:47

З технічних причин скасували два рейси «Аеросвіту» в Нью-Йорк і Бангкок. Через збій в розкладі 22 грудня можливі затримки рейсів у Гоа і Хошимін.

 

Авіакомпанія «Аеросвіт» (Київ) в п'ятницю, 21 грудня, скасувала рейси з міжнародного аеропорту «Бориспіль» (Київ) в Нью-Йорк і Бангкок, повідомляється на сторінці аеропорту в соціальній мережі Facebook.

«Зокрема, на сьогодні скасовано рейс прибуття № 172 з Бангкока, рейс на відправку № 131 в Нью-Йорк, рейс № 171 в Бангкок», - йдеться в повідомленні аеропорту.
У прес-службі авіакомпанії уточнили, що обидва сьогоднішніх рейсів, Київ-Бангкок і Київ-Нью-Йорк, скасовано з технічних причин.
У прес-службі уточнили, що одне далекомагістральне повітряне судно (Boeing 767) не прибуло вчасно з техобслуговування (з-check). Прибуття очікується завтра.
Другий літак затримався в Бангкоку. Виконуючи рейс Бангкок-Києв 20 грудня екіпаж прийняв рішення повернутися в аеропорт вильоту для додаткової перевірки системи забезпечення режиму польотної конфігурації - через сигнал бортового датчика. Система перевірена, відхилень в роботі не виявлено, літак готується до вильоту з Бангкока.
Крім цього, у зв'язку з пізнім прибуттям на базу двох повітряних суден, можливі затримки 22 грудня рейсів у Гоа і Хошимін.
«Після повернення літаків в експлуатацію регулярність далекомагістральних рейсів буде поступово відновлена», - повідомили в прес-службі авіакомпанії.
«АероСвіт» заснований в 1994 році. Базується в міжнародному аеропорту «Бориспіль» (Київ). Обслуговує 80 міжнародних маршрутів до 34 країн, у тому числі сім трансконтинентальних безпосадкових повітряних ліній. Оперує флотом у складі 28 повітряних суден виробництва компанії Boeing, включаючи вісім далекомагістральних Boeing 767 і 20 середньомагістральних Boeing 737. Також використовує літаки перевізників-партнерів Airbus 320/321, Embraer 145, Embraer 190 і ATR-72. !zn
Читайте також: