Квитки на Hyundai стануть на 15% дорожчими, якщо їх купувати за день до відправлення

25 квiтня 11:07

Оновлена система диференціації тарифів попереднього продажу квитків у першому класі потягів "Інтерсіті+" (Hyundai). Зокрема, змінилися терміни придбання квитків, при яких можна отримати знижку від 5% до 15%, і навпаки, коли вартість квитків підвищується.

 

"Українська швидкісна залізнична компанія" (УШЗК) з 25 квітня 2013 року оновлює систему диференціації вартості квитків у вагонах 1-го класу поїздів "Інтерсіті+" (Hyundai) при їхньому попередньому продажу.

Як зазначили у прес-службі "Укрзалізниці", при купівлі квитків за 44-45 діб до дати відправлення вони обійдуться на 15% дешевше, а при купівлі за день-два до відправлення потяга - навпаки, на 15% дорожче.

Зокрема, з 25 квітня змінюються терміни придбання проїзних документів для отримання знижки:

за 44-45 діб до дати відправлення потяга - коефіцієнт індексації складає 0,85 від вартості плацкарти, тобто зниження вартості на 15%;

за 30-43 діб до дати відправлення - коефіцієнт індексації 0,9 вартості плацкарти, тобто зниження вартості на 10%;

за 15-29 діб до дати відправлення коефіцієнт індексації 1,0 вартості плацкарти, тобто вартість квитка залишається без змін.

У свою чергу,при купівлі квитків менш ніж за два тижні, вони стають дорожчими:

за 5-14 днів до дати відправлення - коефіцієнт індексації становить 1,05 від вартості плацкарти, тобто підвищення вартості квитка на 5%;

за 3-4 днів до дати відправлення - коефіцієнт індексації 1,10 вартості плацкарти, тобто підвищення вартості квитка на 10%;

за 1-2 днів до дати відправлення - коефіцієнт індексації 1,15 від вартості плацкарти, тобто підвищення вартості квитка на 15%.

Якщо купувати квитки туди і назад, пасажир отримує сидку 10%.

Нагадаємо, що з 14 серпня 2012 року при оформленні проїзних документів на швидкісні електропоїзди Інтерсіті+ пасажири сплачують вартість проїзду без ПДВ.

Як відомо, з 6 квітня оформлення квитків на проїзд залізничним транспортом України здійснюється з внесенням до них прізвища та імені пасажира зі слів особи, яка купує квитки. При безпосередній посадці в потяг пасажирові необхідно буде пред'явити документи, що засвідчують особу. !zn

Читайте також:

З 6 квітня квитки на потяги продаються при пред'явленні паспорта

На травневі свята і Великдень пустять 15 додаткових потягів