Корейці з'ясували, чому ламаються «Хюндаї»

26 грудня 16:40

На усунення неполадок, які призвели до масових зупинок швидкісних поїздів Hyundai, піде два-три тижні. Труднощі виникли через декілька недоробок і обмежений час тестування перед Євро-2012. Тільки сьогодні скасували 7 і 16 рейсів Hyundai.

 

Корейська компанія Hyundai Corporation виявила всі недоліки, що заважають нормальній експлуатації швидкісних електропоїздів в Україні. Про це повідомляє Міністерство інфраструктури України з посиланням на лист компанії, направлений на адресу «Укрзалізниці».

«Hyundai Corporation повністю поділяє стурбованість президента України, керівництва українського уряду та «Укрзалізниці» складнощами в нормальній експлуатації поїздів Hyundai, з якими зіткнулася Україна в грудні поточного року», - говориться в листі.

У листі наголошується: «Ці труднощі виникли через декількох недоробок, допущених нами в період проектування і виробництва, а також у зв'язку з обмеженим терміном тестування, що було обумовлено необхідністю своєчасного забезпечення залізничним швидкісним рухом пасажирів у період проведення Євро-2012».

Згідно з інформацією, наданою компанією в листі, тепер уже всі недоліки, що заважають нормальній експлуатації поїздів на території України, повністю виявлено і вивчено. Розроблено комплекс заходів щодо їх ліквідації. Зокрема, Hyundai Corporation відзначає: «Над їх ліквідацією сьогодні працює кваліфікована команда фахівців. За нашими прогнозами, повне усунення зауважень займе два-три тижні».

Між тим, у середу, 26 грудня, з 16 рейсів, які повинні здійснювати швидкісні поїзди Hyundai Rotem в Україні, на 7 рейсах відбулася заміна рухомого складу. !zn

Читайте також:

«Укрзалізниця» спростувала інформацію про скасування поїздів Hyundai

Колесніков списав проект закупівлі Hyundai на попередників

Колеснікову стало соромно за «Хюндаї»