Кабмін виділить понад 7 млрд грн на ремонт доріг

20 березня 12:13

На будівництво і ремонт доріг уряд планує в цьому році виділити понад 7 млрд грн. Частина з цих коштів піде на будівництво транспортної магістралі через Дніпро в Запоріжжя.

 

Кабінет міністрів на засіданні прийме рішення про направлення 7,2 млрд грн на кілька важливих об'єктів дорожньої інфраструктури. Про це в середу, 20 березня, заявив прем'єр-міністр Микола Азаров.

"Уряд розгляне і має затвердити перелік об'єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонтів автомобільних доріг загального користування державного і місцевого значення", - пообіцяв він.

"А також обсяги їхнього фінансування в 2013 році за кредитами, залученими під державні гарантії. Завдяки чому 7,2 мільярда гривень будуть направлені на кілька важливих об'єктів дорожньої інфраструктури по всій країні", - заявив Азаров.

Прем'єр також перерахував ключові дорожні об'єкти: будівництво автотранспортної магістралі через річку Дніпро в Запоріжжя, реконструкція дороги Київ-Ковель-Ягодин у Волинській області, реконструкція дороги Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам'янка (через Вінницю) у Хмельницькій і Кіровоградській областях, будівництво 2-ї черги мосту на дорозі Маршинці-Підгорний в Чернівецькій області і окружної Севастополя. !zn

Читайте також:

Азаров розповів, які дороги збирається побудувати в 2013 році

Вілкул вважає, що уряд повинен відповідати за ремонт тільки ключових автодоріг

Азарову доповіли про ліквідацію майже всіх ям на дорогах

Міністр інфраструктури попросив вибачення за погані дороги