Кабмін призначив двох заступників голови правління "Нафтогазу"

22 квiтня 16:59

В "Нафтогазі" провели ротацію заступників керівника компанії.

 

Кабінет міністрів України призначив першим заступником голови правління НАК "Нафтогаз України" Валентина Франчука, заступником - Дмитра Мормуля.

Відповідні рішення закріплені розпорядженнями Кабміну №252 та 253 від 22 квітня 2013 року, документи оприлюднено на урядовому порталі.

Володимир Триколич, який з березня 2010 року до останнього часу обіймав посаду першого заступника голови правління, розпорядженням №252 від 22 квітня переведений на посаду заступника голови правління держхолдингу.

Франчук працював заступником голови правління "Нафтогазу" з лютого 2009 року по травень 2011-го. До роботи у НАК працював комерційним директором ВАТ "Укрнафта".

Мормуль у даний час займає посаду заступника міністра екології та природних ресурсів - керівника апарату. Рішення про його звільнення з посади заступника голови Мінекології поки ще не оприлюднено на веб-сайті президента України.

Нагадаємо, правління "Нафтогазу" з березня 2010 року очолює Євген Бакулін. Його першим заступником до останнього часу був Володимир Триколич, а посади заступників займали Вадим Чупрун, Геннадій Юр'єв і Євген Корнійчук.

Голів правління "Нафтогазу України", його заступників та членів правління призначає і звільняє Кабмін.

НАК "Нафтогаз України" об'єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Холдинг є монополістом з транзиту і зберігання природного газу в підземних сховищах, а також з транспортування нафти трубопровідним транспортом по території країни. !zn

Читайте також:

У Кабміні вирішили поки не звільняти голову правління "Нафтогазу" Євгена Бакуліна

Заступник голови Міненерговігулля Макуха і директор "Укренерго" Ходаковський подали у відставку

Кабмін звільнив президента "Енергетичної компанії України" Петра Омеляновського

Олександра Пінського звільнено з посади заступника глави Мінекономрозвитку