Голова Світового банку заявив, що найгірша частина кризи минула

15 лютого 17:32

"Своїми устами, та мед би пити", - сказав Путін, коментуючи репліку голови Всесвітнього банку про те, що найгірша частина кризи залишилася позаду.

 

Найгірша частина кризи залишилася позаду. Таку заяву зробив сьогодні голова Світового банку Джим Йонг Кім під час зустрічі глав фінансових відомств країн "групи двадцяти" (G20) у Кремлі.

"Росія прийняла головування у G20 в дуже важливий момент нашого розвитку. Найгірша частина кризи позаду. Однак ми повинні забезпечити стабільність, закріпити зростання і зробити його стійким, створити нові робочі місця", - зазначив він. За словами голови СБ, Росія надіслала дуже важливий сигнал, виділивши створення робочих місць в окремий пункт порядку денного G20 у цьому році.

У свою чергу президент Росії Володимир Путін подякував Джим Йонг Кіму за таку оцінку ситуації. "Своїми устами, як кажуть у російському народі, та мед би пити. Дай Бог, щоб це все виповнилося", - сказав російський президент, коментуючи репліку голови СБ про те, що найгірша частина кризи залишилася позаду. !zn

Читайте також:

Розмови про "валютні війни" необґрунтовані, вважає глава МВФ Крістін Лагард

Найбільше українці бояться повторення кризи 2008 року