Глава "Газпрому" Міллер прийняв у себе в офісі голову "Нафтогазу" Бакуліна

15 лютого 11:32

У морози транзиту російського газу через Україну "Газпром" приділяє "особливу увагу". Голова "Газпрому" Олексій Міллер спочатку порадився з підлеглими, а потім прийняв у себе голову "Нафтогазу України" Євгена Бакуліна.

 

Російський "Газпром" у зв'язку з "морозами" вирішив приділити "особливу увагу" питанню транзиту російського газу через територію України, і провів сьогодні з цього приводу нараду, повідомляє прес-служба монополіста.

Зокрема голова правління «Газпрому» Олексій Міллер провів у середу, 15 лютого, робочу нараду, в якій взяли участь керівники профільних підрозділів компанії. Основну увагу було приділено забезпеченню безперебійного транзиту російського газу по території України європейським споживачам.

Водночас, як випливає з повідомлення прес-служби "Газпрому", Міллер провів нараду з питань реалізації газопроводу "Південний потік", на якій заявив, що "..."Південний потік" має бути і буде побудовано".

"Європі потрібні нові коридори постачання російського газу без транзитних посередників", - заявив Міллер.

"Після закінчення наради Олексій Міллер прийняв голову правління НАК "Нафтогаз України" Євгена Бакуліна", - йдеться у повідомленні прес-служби "Газпрому".

Читайте також:

Азаров запропонував здати «трубу» через морози

Росія не виконує техугоди з України з прокачування газу

Україна на прохання "Газпрому" збільшила прокачування російського газу

«Газпром» згоден поставити Україні менше газу, ніж заявив «Нафтогаз»

Європа у 2012 році буде купувати російський газ дешевше, ніж Україна