Герега замовила обслуговування п'яти таксі на рік за ціною нових автомобілів

04 сiчня 14:39

П'ять персональних таксі коштуватимуть 1,30 млн грн, тобто середня вартість обслуговування одного авто впродовж року становить 260 тис. грн., що дорівнює вартості нових автомобілів.

 

Секретаріат Київської міськради 28 грудня за результатами тендерів уклав низку угод на послуги обслуговування на 2013 рік на загальну суму 9,54 млн грн. Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель".

П'ять персональних таксі коштуватимуть 1,30 млн грн. Замовлено послуги двох Опельів Омега, двох Тойот Камрі та одного Хюндай Соната. Середня вартість використання одного авто впродовж року становить 260 тис грн., що співставно з ціною на нові автомобілі вказаних марок. Автомобілі з водіями надасть КП "Автотранспортне підприємство КМДА".

Ще 0,24 млн грн. отримає ПрАТ "Отіс" за обслуговування ліфтів. КП "Госпкомобслуговування" отримає 8,00 млн грн. за обслуговування службових приміщень міськради на вул. Хрещатик, 36, літер "А", внутрішнього будинку на вул. Хрещатик, 36, літер "Б", 3-поверхового будинку на вул. Хрещатик, 36, літер "В", гаража на 6 відділень на вул. Хрещатик, 36, літер "Г", адміністративного будинку на вул. Богдана Хмельницького, 6-А, літер "А", гаража на 3 відділення на вул. Богдана Хмельницького, 6-А, літер "Б".

Щоденно прибиранням приміщень міськради мають займатись 47 прибиральників та 4 двірники. Цілодобове чергування мають нести 5 електромонтерів та 5 слюсарів-сантехніків. !zn

Читайте також:

Депутатам накуплять годинників на 400 тис. гривень

У Єнакієвому перед візитом Януковича купили машину для прибирання вулиць за 2,4 мільйона

Син Богатирьової на тендерах МОЗ за півроку заробив майже як за весь минулий рік

Мобільний зв'язок для чиновників Януковича і Арбузова обійдеться українцям в 2 млн грн