Добкін пообіцяв харків'янам подорожчання хліба восени

21 серпня 14:32

Ціна на соціальні сорти хліба в Харкові не підвищувалася з лютого 2010 року. «Так вічно тривати не може», - впевнений губернатор Добкін.

 

Ціна на соціальні сорти хліба в Харкові може підвищитися восени нинішнього року. Про це сказав голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

«Ми будемо проводити найближчим часом нараду і будемо дивитися, на яку ціну ми зможемо вийти цієї осені. Єдине, що я можу сказати, - якщо і буде зміна ціни, то вона не буде різкою, і на тлі зростання заробітної плати і пенсії не вдарить по сімейних бюджетах багатьох родин, змушених щодня купувати тільки соціальні сорти хліба», - сказав він.

За словами Добкіна, ціна на соціальні сорти хліба в Харкові не підвищувалася з лютого 2010 року.

«Так вічно тривати не може. Якщо спостерігається подорожчання палива, борошна, то, звичайно, буде й подорожчання хліба», - сказав він.

- Ціни на продовольство в Україні зростуть на 10-15%

У серпні минулого року керівництво Харківської облдержадміністрації підписало з виробниками борошна, хлібопекарськими підприємствами та торговельними мережами Меморандум, який передбачає, що ціни на хліб не будуть збільшуватися протягом року. Документ діяв до 31 липня 2012 року. !zn

Читайте також:

Російська мова стала регіональною у Харкові

Добкін і Кернес не будуть балотуватися до Ради

День Соборності не лежить у серці Добкіна

Добкін пропонує не випускати з країни директорів комунальних підприємств-боржників