ДАІ замовила новий офіс у Києві за 132 млн

27 грудня 13:42

Будувати новий офіс Державтоінспекції в центрі столиці на площі у 3,15 га буде компанія, яка займалася реконструкцією аеропортів "Бориспіль" та "Харків".

 

КП "Спецжитлофонд" уклало угоду з ТОВ "Мікол" на будівництво Центру з надання послуг, пов'язаних із використанням автотранспортних засобів, управління ДАІ у м.Києві.

Вартість угоди склала 132,28 млн грн. Центр повинні побудувати на вул.Жулянській, 5 у Голосіївському районі, йдеться у "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Роботи фінансуються з держбюджету, завершити будівництво повинні до кінця серпня 2013 року.

Згідно з проектом, під забудову виділена ділянка площею 3,15 га. На ній мають побудувати головне приміщення Центру - двоповерхову будівлю. На першому поверсі розмістять головну рецепцію на 20 робочих місць для прийому громадян з питань реєстрації транспортних засобів та окрему рецепцію на 10 робочих місць з оформлення посвідчень водія. Також побудують екзаменаційні класи, приміщення для вибору номерних знаків транспортних засобів, стійку для фото послуг, друку і видачі посвідчень водія.

Обладнати також мають намір місця відпочинку і санітарні вузли, їдальню на 48 місць і кімнату для VIP обслуговування. На другому поверсі зроблять приміщення для проведення навчальних занять, магазин непродовольчих товарів, буфет на 32 місця, санвузли.

Окрім головного будинку запроектований комплекс приміщень, що включає будівлю для огляду машин, для експертів, окремо для експертів-криміналістів, а також будівлю митної служби, автомийку на три пости, три будиночки для охорони, приміщення для диспетчерського автодрому, майданчик для випробувань (автодром на 20 машин), автостоянку для службового призначення і відвідувачів та двоповерховий господарський блок.

Проектом також передбачено благоустрій території з озелененням і облаштуванням тротуарів і пішохідних доріжок.

Засновником ТОВ "Мікол" на початку 2012 року був Анатолій Гольда, зараз фірму перереєстровано на кіпрський офшор "Красілко Холдингз Лтд".

Раніше компанія отримала ряд підрядів на роботи з реконструкції аеропорту "Харків" і "Бориспіль" на загальну суму 362,17 млн гривень.

Раніше стало відомо, що Державна податкова служба (ДПС) замовила ремонт головного офісу в центрі Києва за 35,5 млн грн, додатково закупивши компютерів ще на 25 млн. !zn

Читайте також:

Державний «Енергоатом» орендував пафосний офіс за 19 млн грн

Кабмін розпорядився відремонтувати «Феофанію» за 465 млн

Податківці вкладуть у свій головний офіс ще 25 млн грн

СБУ вилучило тендерну документацію у «Вісника державних закупівель»