Азарова попросили відзвітувати перед парламентом про «покращення» за останні 2,5 роки

05 грудня 11:25

В Азарова ВВП то росте, то падає в залежності від здатності аудиторії заперечити. Чинна влада застосовує подвійні стандарти в усьому, навіть у статистиці, впевнені в партії «УДАР». Просять Азарова відзвітувати перед депутатами.

 

Екс-прем'єр-міністр Микола Азаров має прозвітувати про реальну роботу свого уряду перед парламентом, а не розповідати про міфічні досягнення журналістам і своїм же міністрам на засіданнях Кабміну.

Так народний депутат від партії «УДАР» Оксана Продан прокоментувала заяву екс-прем'єра Азарова про те, що його уряд успішно працював протягом 2,5 років.

«Те, що Азаров з різницею в один тиждень говорить про мінусове зростання ВВП на засіданні Федерації роботодавців і про зростання ВВП в 11% на засіданні Кабміну, свідчить тільки про одне - чинна влада застосовує подвійні стандарти в усьому, навіть у статистиці», - цитує Оксану Продан прес-служба партії «УДАР».

Продан зазначила: там, де були присутні підприємці, які можуть висловити своє обурення відвертою брехнею, прем'єр сказав про реальний стан справ, а міністрам, які з ним завжди і у всьому погоджуються і журналістам, які не мали можливості навіть ставити питання - розповідав про нібито зростання ВВП.

«Якщо Азаров так впевнений в цьому «покращенні», що відбулося під його керівництвом і про яке вже встиг заявити уряду і журналістам, нехай звітує про це Верховній Раді України на останньому пленарному засіданні парламенту шостого скликання», - заявила політик. !zn

Читайте також:

Азаров примножує всі цифри Держстату у 2-3 рази

Азаров побив прем’єрський рекорд Тимошенко

Азаров втричі завищив дані про зростання української промисловості

Заява Азарова про дворазове зростання туризму знайшла несподіване підтвердження