АВЕК розвиває успішний діалог з китайськими інвесторами

12 серпня 07:52

Триває візит керівництва Групи компаній АВЕК до Китайської Народної Республіки. Другий і третій дні візиту були присвячені діалогу з китайськими інвесторами та зустрічами з представниками державних структур великих китайських міст Іу та Шанхаю.

 

Інвестиційна конференція, котра відбулася в місті Іу, була приурочена до візиту українців і організована Китайською радою зі сприяння міжнародній торгівлі (CCPIT), департаментом міжнародних відносин і керівництвом міста Іу.

У роботі конференції взяли участь керівники 29 китайських компаній. З доповіддю на заході виступили керівники міста Іу, народний депутат України Олександр Фельдман, Голова Наглядової ради Групи компаній АВЕК Олексій Чернишов. Після конференції відбулися бізнес-переговори з китайськими компаніями, які зацікавились інвестиційними пропозиціями ГК АВЕК.

Наступний день візиту відзначився зустрічами керівництва Групи компаній АВЕК з членами Муніципального Народного конгресу Шанхаю – представниками вищої законодавчої влади цього міста. Шанхай – найбільше місто в світі, економічний і бізнес-центр Китаю, активний в просуванні зовнішніх інвестицій, а також одне з найбільших міст, що приймають інвестиції. І тому темою українсько-китайського діалогу стало обговорення питань по залученню китайських інвестицій в Україну.

За підсумками проведених зустрічей Голова Наглядової ради Групи компаній АВЕК Олексій Чернишов відзначив, що представники державних органів Китаю і китайські підприємці висловлюють зацікавленість в інвестиціях в Україну і відзначають, що наша країна має величезний потенціал у цій сфері.