Американський посол порадив Україні поліпшити інвестиційний клімат

31 травня 15:48

Позитивних прикладів співпраці між США і Україною в бізнесі достатньо, впевнений американський посол. Однак інвестиційний клімат необхідно покращувати.

 

Посол США в Україні Джон Теффт каже, що Україні необхідно покращити інвестиційний клімат і владі краще ставитися до бізнесу. Про це він заявив на прес-конференції в Комсомольську (Полтавська обл.), відвідуючи Єристівський ГЗК.

«Я завжди говорю, що Україна має значний потенціал у багатьох галузях економіки та Україні необхідно покращувати інвестиційний клімат», - сказав Теффт.

В якості позитивного прикладу він навів співпрацю американських та українських компаній у рамках проектів Ferrexpo, що будує Єристівський ГЗК і активно співпрацює з компаніями Zeppelin, Caterpillar Global Mining, «Експортно-імпортним банком США».

Виконавчий директор Ferrexpо Костянтин Жеваго заявив, що його компанія співпрацює з компанією Zeppelin вже 10 років, починала з поставки першого фронтального навантажувача САТ 988 для використання на Полтавському ГЗК у 2002 році. !zn

Читайте також:

США готові навчити українських суддів та прокурорів західним стандартам


Західні інвестори не хочуть вести бізнес в Україні через неповернення ПДВ і податківців-рейдерів

Посол США хоче розібратися в інформацією про побиття Тимошенко

США планують направити в Україну на вибори великий загін спостерігачів