Відомий кіноактор Олександр Белявський покінчив життя самогубством

08 вересня 11:30

80-річний актор викинувся з третього поверху з вікна своєї квартири. Нещодавно він переніс інсульт, «відбулися порушення мозкової діяльності, і він вже погано себе контролював». Олександр Белявський виконав роль кримінального авторитета Фокса в серіалі «Місце зустрічі змінити не можна».

 

Департамент охорони здоров'я Москви підтвердив загибель відомого кіноактора Олександра Білявського.

"Актор викинувся з третього поверху з вікна своєї квартири в суботу о 13:15 (за московським часом). В 13:27 на місце події прибула бригада швидкої допомоги, проте медики лише констатували травми, не сумісні з життям", - сказали в департаменті .

У свою чергу, джерело, знайоме з ситуацією, розповіло, що 80-річний Белявський нещодавно переніс інсульт. "Очевидно, у нього відбулися порушення мозкової діяльності, і він вже погано себе контролював", - сказало джерело.

Раніше джерело в правоохоронних органах повідомило, що трагедія сталася в центрі Москви у Великому Тішінскому провулку.

Народний артист Росії Белявський отримав широку популярність завдяки своїм кінороботам, зокрема, він виконав роль кримінального авторитета Фокса в знаменитому радянському серіалі "Місце зустрічі змінити не можна", грав у картині "Іронія долі, або з легким паром". !zn

Читайте також:

Пішов з життя Богдан Ступка


Помер відомий актор і ведучий програми «Жди меня» Ігор Кваша

Олександр Белявський: «Акторська робота - НЕ ЗАВЖДИ РОБОТА ДЛЯ ГЛЯДАЧА»