Вести церемонію вручення «Оскара» буде собака

01 лютого 11:45

Церемонію вручення премій «Оскар» довірили вести собаці-актору. Пес вже широко відомий публіці за численними фільмами.

 

Для 84-ї церемонії вручення найпрестижніших у світі кіно премій «Оскар», акторові Біллі Крісталу виділили незвичайного помічника - тер'єра на кличку Уггі.

Біллі і Уггі «разом репетирують» заготовлені сценки до майбутньої роздачі золотих статуеток Американської академії кіномистецтв, яка відбудеться 26 лютого.

Згідно з досьє найбільшого у світі інтернет-банку кіноданих IMDB (Internet Movie Database), окрім «Артиста», тер'єр Уггі знявся у фільмі «Води слонам», телесеріалі «Сьогодні», безлічі рекламних роликів і в шоу популярного у Великобританії ведучого Грема Нортона. Пса номіновано на кінопремію для собак «Позолочений нашийник», започатковану інтернет-виданням Dog News Daily цього року.

Пес відзначився у номінації двічі - за «ролі» Джека в «Артисті» і Квінні у «Води слонам». Дебютне вручення «позолоченого ошийника» відбудеться у Лос-Анджелесі 13 лютого.

Дует із Крісталом на сцені театру «Нокіа» у ніч роздачі «Оскарів» стане «лебединою піснею» Уггі. Після церемонії тер'єр, якому 10 років, прощається з кінематографом і піде на заслужений спокій. !zn

Читайте також:

Американські кінокритики оголосили списки головних фільмів року


«Золота пальмова гілка» дісталася фільму Терренса Маліка «Дерево життя»

Американські кінокритики назвали «Меланхолію» кращою стрічкою року