В Інтернеті з'явилося аматорське відео з останньою піснею Вітні Х'юстон (відео)

13 лютого 08:08

В Інтернеті з'явилося аматорське відео з вечірки 9 лютого: на записі Вітні Хьюстон виконує уривок зі своєї пісні "Yes, Jesus Loves Me" (Так, Ісус любить мене), яку вже назвали "Остання пісня Вітні Х'юстон".

 

В Інтернеті з'явилося аматорське відео з назвою "Остання пісня Вітні Х'юстон". Відзнятий швидше за все на мобільний телефон ролик є записом вечірки, яка нібито відбулася 9 лютого.

На записі співачка виконує уривок з своєї пісні "Yes, Jesus Loves Me" (Так, Ісус любить мене). Ймовірно, запис зроблено під час вечірки від "Греммі", на якій кілька днів тому була співачка.

Тим часом, як пише "Сегодня" з посиланням на західні ЗМІ, Х'юстон тоді покинула вечірку "абсолютно розбита, агресивна і розгублена". Репортери повідомили, що руки зірки були в крові, пересуватися їй допомогла дочка Крістіна. Подробиці того вечора з'ясовує поліція. Слід зазначити, що рідні та друзі співачки повідомляли, що напередодні трагедії спілкувалися з нею і розмовляли по телефону, при цьому не помітили нічого незвичайного або загрозливого.

Світові зірки продовжують висловлювати співчуття з приводу трагедії. "Моє серце розбите, а в очах стоять сльози з того моменту, коли я дізналася про шокуючу смерть моєї подруги", - написала у своєму Twitter співачка Мерайя Кері. Відома тенісистка Серена Вільямс у своєму мікроблозі написала: "Вау! Ну і справи. Весь мій день тепер зіпсовано".

У ЗМІ з'явилася інформація про те, що при розтині в легенях співачки була виявлена вода.

Даний факт свідчить на користь спочатку висунутої версії, що виконавиця захлинулася, заснувши або втративши свідомість, у наповненій ванні.

Нагадаємо, Вітні Х'юстон померла в суботу, 11 лютого, у номері готелю Beverly Hilton в Лос-Анджелесі у віці 48 років. Тіло Х'юстон було знайдено у ванні, де вона, як вважають експерти, втратила свідомість і захлинулася.

Охоронець співачки, виявивши її тіло, викликав швидку допомогу. Лікарі протягом 20 хвилин проводили реанімаційні заходи, проте їхні зусилля ні до чого не привели. !zn

Читайте також:

ЗМІ: Розтин тіла Вітні Х'юстон підтвердив, що співачка захлинулася у ванні

У США померла знаменита співачка Вітні Х'юстон