У Києві відбувся закритий показ фільму Дженніфер Еністон «П'ять»

16 жовтня 16:11

Фільм «П'ять» (США) - це п'ять кіноновел, які покликані вселити оптимізм і віру в краще тим людям, кому поставлено діагноз "рак грудей". У кожній з п'яти новел свій режисер. Два фільми зрежисирували відомі кінозірки Голлівуду - Дженніфер Еністон і Демі Мур.

 

У рамках Всесвітнього місячника боротьби з раком грудей Pink October в кінотеатрі «Київ» відбувся закритий показ прем'єри фільму «П'ять» (США).

Це п'ять кіноновел, які покликані вселити оптимізм і віру в краще тим людям, кому вже поставлено діагноз. У кожній з п'яти новел свій режисер. Два фільми зрежисирували відомі кінозірки Голлівуду - Дженніфер Еністон і Демі Мур, а також відома співачка Аліша Кіз (Alicia Keys), професійний режисер-документаліст Пелеопа Сфіріс і автор оскароносної стрічки «Монстр», незалежний режисер Петті Дженкінс.

«Ми хочемо, щоб наші фільми надихали жінок, які дізналися про страшний діагноз. Щоб вони не падали духом, а продовжували боротися, тому що їх шанси на перемогу досить великі. Рак грудей це не просто важка хвороба, це виклик, який вимагає від людини проявити силу духу, сміливість», - пояснює творчий задум групи Дженніфер Еністон.

На закритому показі фільму були присутні українські селебрітіз: Олександра Кужель, Лада Лузіна, Лілія Подкопаєва, Вікторія Гресь, Анастасія Приходько, Олексій Мочанов і багато інших. !zn

Читайте також:

Масові сцени у фільмі Міхалкова знімуть на Потьомкінських сходах в Одесі

На Римському кінофестивалі Україну представить новий фільм Кіри Муратової


Перший український фільм жахів у 3D глядачі зможуть побачити в січні (ВІДЕО)