У Києві 1 березня відкриється виставка World Press Photo 11

22 лютого 13:57

До України дійшла черга найвідомішої фотовиставки у світі. Після подорожі по всьому світу World Press Photo 11 приїхала до Києва.

 

З 1 по 22 березня 2012 року у галереї «Лавра» вже втретє пройде виставка фотографій World Press Photo 11, повідомляється на сайті галереї.

Виставка представить 177 робіт переможців найпрестижнішого у світі конкурсу фотожурналістики World Press Photo, фінал якого у 54-й раз пройшов у лютому 2011 року в Амстердамі. Виставка відображає найважливіші світові події 2010 року.

В рамках виставки World Press Photo 11 відбудеться майстер-клас від лауреата конкурсу Давида Монтолеоне (призер другого місця у категорії «Мистецтво та розваги»).

Спеціальним проектом у рамках World Press Photo 11 пройде виставка фотографій переможців конкурсу New Picture of Kiev.

Виставка завершує світове турне фотографій 2011 року. Підсумки 55-го World Press Photo, були оголошені 10 лютого в Амстердамі. Протягом двох місяців виставка буде демонструватися в Амстердамі, а потім вирушає подорожувати по світу. Протягом цілого року з кращими зразками світової фотожурналістики можуть познайомитися жителі 100 міст у 45 країнах. Виставку відвідують у середньому близько 2 млн людей на рік. !zn

Читайте також

Активістам «арабської весни» вручили премію Сахарова

Близький Схід: похмілля арабської весни

Десять найважливіших подій у світі 2011 року