У Голлівуді знайдено мертвим сина Сильвестра Сталлоне

14 липня 07:28

Поліція Лос-Анджелеса повідомила, що близько 14:15 за місцевим часом коронери були викликані в будинок сина Сталлоне на Малхолланд-Теріс, де було виявлено мертве тіло.

 

Старшого сина знаменитого голлівудського актора Сильвестра Сталлоне було знайдено мертвим у своєму будинку в Голлівуді. Про смерть 36-річного Сейджа Сталлоне повідомили його адвокат Джордж Браунштейн і прес-агент батька Мішель Бега.

"Це трагедія. Він був молодим, талановитим кінематографістом і прекрасною людиною", - заявив Браунштейн, якого цитує BBC.

"Сильвестр Сталлоне спустошений і приголомшений горем від втрати сина, - йдеться в заяві Бега. - Думками він з матір'ю Сейджа, Сашею".

Поліція Лос-Анджелеса повідомила, що близько 14:15 за місцевим часом коронери були направлені в будинок сина Сталлоне на Малхолланд-Теріс, де виявлено мертве тіло. Розпочато попереднє розслідування.

Сейдж Сталлоне був актором, режисером і продюсером. Вперше він з'явився на екранах разом з батьком у фільмі "Роккі 5" в 1990 році, потім знявся з ним ще в одному фільмі "Денне світло" 1996 року. !zn

Читайте також:

Оголошено офіційну версію смерті Уїтні Хьюстон

Одну з найбагатших жінок Великобританії знайдено мертвою

Від невиліковної хвороби помер син Ади Роговцевої


Шварценеггер готовий знятися в продовженні «Термінатора»