У Голлівуді роздали зірки на Алеї слави

22 червня 05:51

У Голлівуді назвали номінантів на зірку на Алеї слави у 2012 році.

 

Серед нових імен представників акторського цеху - Дженніфер Аністон, Він Дізель, Скарлетт Йоханссон, Джон Лассетер, Малкольм Макдауелл, Саммер Редстоун і Кейт Уінслет.

Також на голлівудській алеї слави посмертно отримав зірку Річард Бартон, який в 60-і роки минулого століття був найбільш високооплачуваним актором Голлівуду. Р.Бартон був двічі одружений на ще одній іконі американської кіноіндустрії - Елізабет Тейлор, підкоривши її серце у фільмі «Клеопатра». У посмертній номінації щорічно подається тільки одна кандидатура.

Нагадаємо, щороку близько 200 представників кіноіндустрії Голівуду висуваються на розгляд відбіркового комітету у різних номінаціях. Голлівудська «Алея слави» - це вуличний меморіал на честь людей, які здійснили найбільш вагомий внесок в індустрію розваг. Близько 10 мільйонів туристів щороку відвідують це місце в Лос-Анджелесі.

Втім, не всі вважають за честь бути увічненими на алеї. Деякі видатні знаменитості відмовилися від своєї «зірки», як, наприклад, Джулія Робертс і Клінт Іствуд.