У ДТП загинула актриса і телеведуча Марина Голуб

10 жовтня 05:51

Автокатастрофа, яка сталася в ніч на середу на перетині проспекту Вернадського і вулиці Лобачевського у Москві за участю чотирьох автомобілів, забрала життя 54-річної актриси театру і кіно Марини Голуб.

 

Актриса і телеведуча Марина Голуб загинула в ДТП у Москві минулої ночі, повідомили в департаменті охорони здоров'я Москви.

За даними департаменту, ДТП сталося опівночі на перетині проспекту Вернадського і вулиці Лобачевського.

«У цій аварії загинули Голуб і чоловік, особа якого зараз встановлюється», - сказали в департаменті.

У департаменті відзначили, що виклик на станцію «швидкої допомоги» надійшов від перехожого. «Бригада медиків прибула на місце ДТП з 7-ї підстанції «Швидкої допомоги» через шість хвилин», - відзначили в департаменті.

Раніше джерело у правоохоронних органах повідомило, що учасниками аварії стали чотири автомобілі - «Хюндай», КІА, «Лада» та Кадиллак.

Обставини ДТП у даний час з'ясовуються. За попередньою інформацією, Голуб знаходилася на задньому сидінні Хюндай, коли в машину на великій швидкості врізався Кадиллак.

Актриса Марина Голуб народилася у 1957 році. Закінчила школу-студію МХАТ. У 1995 році указом президента Росії Марині Голуб було присвоєно звання Народної артистки Росії. На телебаченні Голуб вела передачі Ранкова пошта, Доброго ранку! і Ех, Семенівна!. Останнім часом була однією з учасниць програми Дівчата на телеканалі Росія. !zn

Читайте також:

Помер відомий актор і ведучий програми «Жди меня» Ігор Кваша

Богдан Ступка посмертно нагороджений кінопремією імені Довженка