У США вручили кінонагороди MTV Movie Awards

15 квiтня 12:05

Найкращим фільмом визнано "Месників" Джосса Відона, які також отримали премії у номінаціях "Найкраща бійка" і "Найкращий лиходій". Найкращим актором і актрисою визнані Бредлі Купер та Дженніфер Лоуренс, які зіграли головні ролі у фільмі "Мій хлопець - псих". Премією за загальний внесок у кінематограф був відзначений Джеймі Фокс.

 

У Лос-Анджелесі відбулася щорічна церемонія вручення кінопремій MTV, володарів яких визначає виключно глядацьке голосування. Найкращим фільмом визнано фільм "Месники" режисера Джосса Відона.

Стрічка Відона також одержала премії у номінаціях "Найкраща бійка" і "Найкращий лиходій". Найкращим актором і актрисою визнані Бредлі Купер і Дженніфер Лоуренс, які зіграли головні ролі у фільмі "Мій хлопець - псих". Премією за загальний внесок у кінематограф був відзначений Джеймі Фокс.

Раніше церемонія проводилася у червні, проте з 2013 року було прийнято рішення перенести її на квітень. Це було зроблено за наполяганням Голлівуду, бо в травні неофіційно відкривається так званий "сезон блокбастерів", а церемонія вручення премії вважається одним з найкращих майданчиків для реклами подібних фільмів.

Зокрема, на церемонії відбулася світова прем'єра першого трейлера до другої частини фільму "Голодні ігри". Також були показані нові кадри з "Залізної людини-3", прем'єра якого у США запланована на 18 квітня.

Премія MTV Movie Awards вручається у 12 номінаціях.

Нагадаємо, у головній номінації - "Найкращий фільм" - в 2012 році перемогла стрічка "Сутінки. Сага. Світанок", а найкращими актором і актрисою були визнані Джош Хатчерсон і Дженніфер Лоуренс за ролі у фільмі "Голодні ігри". !zn

Читайте також:

Фільм Тарантіно "Джанго звільнений" заборонили в Китаї у перший день показу

У Лос-Анджелесі названі володарі премії "Оскар"

Останні "Сутінки" стали "тріумфатором" антипремії "Золота малина"