У Росії визначилися, хто представлятиме країну на "Євробаченні"

12 березня 22:50

Юлія Самойлова виконає пісню Flame Is Burning.

 

Росію на пісенному конкурсі "Євробачення-2017" у Києві представлятиме співачка Юлія Самойлова, яка стала переможцем внутрішнього конкурсного відбору.

Самойлова виконає пісню Flame Is Burning, передає "Перший канал".

Дівчина з дитинства, пересувається на інвалідному візку і має першу групу інвалідності. Вона є лауреатом різних музичних конкурсів та фестивалів в РФ і за кордоном. Була учасницею урочистої церемонії відкриття Зимових паралімпійських ігор 2014 року в Сочі.

Читайте також: Представники України на "Євробаченні 2017" виступлять в Амстердамі і Лондоні

Нагадаємо, пісенний конкурс "Євробачення-2016" у Стокгольмі виграла українка Джамала з піснею "1944". За результатами голосування національних журі країн-учасниць "Євробачення" і смс-голосування глядачів Джамала набрала 534 бали. Україна отримала право організувати "Євробачення" наступного року, як країна-переможець.

9 вересня стало відомо, що містом, яке прийме пісенний конкурс "Євробачення-2017" стане Київ.

На засіданні 11 жовтня Кабінет міністрів України затвердив план підготовки до проведення "Євробачення" в Україні у 2017 році.

Згідно з планом, Київська міська державна адміністрація та Національна телекомпанія України повинні забезпечити підготовку місць проведення "Євробачення", створити інфраструктуру і забезпечити трансляцію конкурсу.

25 лютого стало відомо, що Україну в цьому році на пісенному конкурсі представить гурт O.Torvald.