У мережі стрімко набирає популярність новий кліп групи "Ленінград"

21 сiчня 12:28

Ролик зібрав майже 12 мільйонів переглядів на YouTube.

 

Новий кліп групи "Ленінград", що отримав назву "Експонат", стрімко набирає популярність в мережі. Ролик, який був викладений на офіційному каналі на YouTube 13 січня, за тиждень зібрав майже 12 мільйонів переглядів.

Пісня виконується дівчиною. Кліп розповідає про її підготовку до побачення з успішним молодим людиною. У процесі підготовки дівчина покриває червоним лаком підошви туфель для того, щоб вони стали максимально схожі на модель Christian Louboutin. У підсумку туфлі прилипають до підлоги, що стає причиною падіння і травми ноги дівчини.

Сергій Шнуров в своєму Instagram так прокоментував кліп: "Спробую коротко пояснити, чому це я раптом став писати жіночі пісні. Ще зовсім недавно чоловічий підводний світ був великим і різноманітним. У ньому водилися інтелігенти, які спилися, життєлюбні дармоїди за покликанням, технічні романтики, слюсарі людських душ, що філософствують, чарівні пройдисвіти, чесні авантюристи і безліч всіляких дивовижних, незвичайних суб'єктів. З ними було дуже цікаво. Але потім вони вимерли. З цього світу, на мій превеликий жаль, зникла складність. Там ще зустрічаються рідкісні екземпляри, але в широкому сенсі чоловіча фауна перестала представляти дослідницький інтерес. Тут усе звелося до близько політичних суперечок... Жіночий світ за цей час ускладнився і став настільки різноманітний, що всі культурно значущі процеси перетекли в нього. Більш того, жіночий підводний світ став диктувати стилістичний порядок денний. Жінки поволі стали основними замовниками і двигунами економіки, і не тільки. Можна помітити, що з поетичної точки зору, вони стали ще складнішими і цікавішими. Але я не втрачаю надії на те, що і в чоловічий світ повернеться справжня, а не костюмована дивинка і чудинка, позбавлена безпросвітної простоти".

У кліпі використовується ненормативна лексика.

Раніше група "Ленінград" представила кліп на пісню "Патріотка". В ролику представлені практично всі лубочні символи Росії: кокошники, шапки-вушанки, ведмеді, берези, самовари, горілка, солоні огірки, бублики. Героїня Білоцерківської повторює слова приспіву "Я чітко патріотка", при цьому їздить на Bentley і купує одяг у дорогих бутиках.