Стівен Кінг назвав дату виходу у світ свого нового роману

20 вересня 12:26

Автор понад 50 романів, збірок оповідань, повістей і мемуарів, володар численних премій Стівен Кінг представить свою нову книгу 24 вересня 2013 року.

 

Американський письменник-фантаст Стівен Кінг назвав дату виходу в світ свого нового роману "Доктор Сон" (Doctor Sleep), який є продовженням написаної ним книги "Сяйво" (The Shining). Як повідомили сьогодні британські ЗМІ, сіквел твору, за яким було знято один із найстрашніших фільмів в історії кіно, буде опублікований 24 вересня 2013 року.

У романі "Доктор Сон" читачеві постає дорослий Денні Торранс - син головної діючої особи "Сяйва" Джека Торранса. Сюжет буде побудований навколо Денні, що працює в хоспісі, і 12-річної дівчинки Ебри Стоун, яку він рятує від паранормальних істот.

У 1980 році режисер Стенлі Кубрік зняв за романом "Сяйво", одним з найвідоміших творів Кінга, однойменний фільм жахів, головну роль в якому зіграв Джек Ніколсон.

Автор понад 50 романів, збірок оповідань, повістей і мемуарів, володар численних премій Стівен Кінг 21 вересня відзначить 65-річчя. За оцінками експертів, створені ним твори розійшлися сумарним тиражем не менше 350 млн копій. !zn

Читайте також:

New York Times склав список зі 100 найцікавіших книг

Письменники обрали найкращі книги за останні 200 років

Джонатан Демме придбав права на екранізацію ще не опублікованого роману Кінга

Як я «убив» цього літа. Культурна відпустка (вибране)