Справу про смерть Вітні Х'юстон закрили

12 квiтня 04:11

Поліція Беверлі-Хіллз оголосила про закінчення слідства у справі про смерть в лютому американської співачки Вітні Х'юстон, сказавши, що її смерть мала ненасильницький характер.

 

У загибелі співачки не знайшли складу злочину. Справу закрито.

«Ґрунтуючись на результатах слідства і звіті патологоанатома, ми прийшли до висновку, що смерть не є результатом злочину. Справу закрито», - йдеться в заяві поліцейського департаменту.

У заяві поліцейського управління нічого не йдеться про наркотики, які, можливо, приймала Х'юстон. Раніше коронер округу Лос-Анджелес заявляв, що причинами утоплення співачки стали вплив кокаїну, сліди якого виявили в її організмі, і серцева недостатність.

У квітні було оприлюднено звіт судмедекспертів, в якому йшлося, що в готельному номері Х'юстон було виявлено білий порошок, дзеркальце, ложку і трубочку, згорнуту з паперу.

Нагадаємо, американська співачка Вітні Хьюстон померла 11 лютого 2012 року у віці 48 років. Співачку знайшли без тями у ванній кімнаті номера - вона лежала у наповненій ванні вниз обличчям. Медики констатували смерть.

Відома співачка Ріанна може виконати головну роль у біографічному фільмі, присвяченому життю і творчості Вітні Х'юстон. В якості кандидаток також називають Дженніфер Хадсон, Вівіку Фокс і Джордін Спаркс. Роль Вітні Хьюстон в її дитячі роки виконає Віллоу Сміт. !zn

Читайте також:

Слідство: Вітні Х'юстон померла від передозування наркотиків і алкоголю


ЗМІ: Розтин тіла Вітні Х'юстон підтвердив, що співачка захлинулася у ванні

Оголошено офіційну версію смерті Вітні Х'юстон