Шварценеггер готовий знятися в продовженні «Термінатора»

08 квiтня 13:55

Фантастичний бойовик «Термінатор 5» знаходиться на стадії розробки, орієнтовна дата прем'єри - 2014 рік.

 

Відомий голлівудський кіноактор Арнольд Шварценеггер заявив, що готовий знятися в новому фільмі про Термінатора, зазначивши, що остання частина культової серії про залізних машин без його участі була просто жахливою, передає телекомпанія NBC.

Свою думку про останній «Термінаторі» актор висловив, коли кореспондент запитав у екс-губернатора Каліфорнії, що він думає з приводу участі в сіквелах.

«Я відкритий для таких ідей, якщо йдеться про такі фільми, як «Правдива брехня», «Термінатор» - добре зроблений «Термінатор», останній був жахливим. Були спроби, не те щоб вони не намагалися, в плані акторської майстерності і всього іншого, але можливість була упущена», - сказав Шварценеггер, говорячи про фільм «Термінатор:Та прийде рятівник», який вийшов на екрани в травні 2009 року.

Фантастичний бойовик «Термінатор 5» знаходиться на стадії розробки, орієнтовна дата прем'єри - 2014 рік.

Шварценеггер, володар низки премій з бодібілдінгу, переїхав у США в 1968 році у віці 21 року. Спортивну кар'єру він завершив у 1980 році, з кінця 1960-х знімається в кіно. З листопада 2003 по січень 2011 року обіймав пост губернатора Каліфорнії.

Фантастична трилогія про кіборга в людській подобі «Термінатор», «Термінатор 2:Судний день», «Термінатор 3:Повстання машин», у якій головну роль грає Шварценеггер, стала візитною карткою актора в голлівудському кінематографі. !zn

Читайте також:

Сталлоне і Шварценеггер після зйомок опинилися в одній палаті

Шварценеггер зніметься у вестерні

Шварценеггер повертається в кіно

Шварценеггер залишає посаду губернатора Каліфорнії