Сер Елтон Джон вперше напише книгу

11 сiчня 20:39

Сер Елтон Джон вирішив вперше спробувати себе в письменницькій справі, створивши книгу напів-автобіографічних есе про свою кампанію проти СНІДу.

 

Книга під назвою «Любов лікує: кінець глобальної епідемії СНІДу» (Love Is the Cure: Ending the Global Aids Epidemic) вийде в липні разом з аудіокнигою, записаною особисто автором.

У книзі Е.Джон збирається розповісти про те, як перемогти «чуму XX століття» за допомогою не «таємничої вакцини», а «шляхом зміни сердець, розуму і зламу соціальних бар'єрів», пишуть znaki.fm.

Крім цього, сер Елтон Джон поділиться спогадами про своїх друзів, життя яких забрала хвороба, включаючи фронтмена Queen Фредді Меркюрі і підлітка Райана Уайта, що став символом боротьби зі СНІДом у США.

Виданням книги Джона в Британії займеться видавництво Hodder & Stoughton, в США - Little, Brown; всі доходи від її продажу підуть до Фонду боротьби зі СНІДом, що заснований самим музикантом.

За словами юриста співака, музикант не має наміру писати мемуари в традиційному сенсі слова, незважаючи на підвищену привабливість подібної книги.