Полу Маккартні виповнилося 70

18 червня 07:26

Маккартні зовсім не відчуває віку, сповнений сил і творчих ідей. У день свого 70-річчя він не став влаштовувати пишних святкувань і відправився до Риму особистим літаком.

 

Один з найзнаменитіших музикантів планети - учасник легендарних The Beatles, сер Пол Маккартні - святкує ювілей. У понеділок, 18 червня, співакові виповнилося 70 років.

На радість багатотисячної армії шанувальників, зірка продовжує активну студійну і концертну діяльність - не далі, ніж 4 червня, Маккартні виступив на грандіозному концерті, присвяченому 60-річному правлінню королеви Єлизавети. За кілька днів до ювілею співака всю Британію охопила хвиля урочистостей, що особливо відчувалося в Ліверпулі, рідному місті Бітлз. В Cavern Club, де в 1961 році відбувалися перші виступи «бітлів», на честь легендарної групи здійснили масу концертів та вистав.

Сам Маккартні не став влаштовувати пишних святкувань і відправився до Риму на особистому літаку. Там він відзначить свій день народження в колі родичів і найближчих друзів.

В одному з нещодавніх інтерв'ю Маккартні зізнався, що абсолютно не відчуває віку, сповнений сил і творчих ідей. У скарбничці успішного музиканта 15 «Греммі», титул одного з найкращих бас-гітаристів світу і 100 млн. копій проданих синглів. ! Zn

Читайте також:

Маккартні отримав зірку на Алеї слави

Пол Маккартні вирішив одружитися втретє

The Beatles очолили список найбільш успішних артистів в історії британського чарту

Безкоштовний концерт Пола Маккартні у Мехіко зібрав 200 тисяч глядачів (відео)