Остап Ступка: Коли батько помер, лікарів поруч не було

23 липня 08:41

За словами Остапа Ступки, у день смерті великого актора поруч з ним не було лікарів - в клініці «Феофанія» був вихідний. «Але вони нас і не обнадіювали, хвороба з'їдала його на очах. Ми навіть хотіли забрати його додому», - розповів Остап.

 

Син великого українського актора Богдана Ступки Остап розповів про останній день життя свого батька.

«Тато помер о 6:45 в лікарні у Феофанії. Ми в суботу провели з ним цілий день, але, на жаль, до вечора поїхали. Поговорити з ним ми не могли, тому що останні кілька днів тато вже не міг спілкуватися. Але ми все одно сподівалися», - розповів Остап Ступка газеті "Сегодня".

- Названа причина смерті Богдана Ступки

«Він був сильною людиною, тому тримався. Лікарів, коли він помер, поруч з ним не було - у нашої медицини були вихідні. Але вони нас і не обнадіювали, хвороба з'їдала його на очах. Ми навіть хотіли забрати його додому ... Все, вибачте, більше не можу говорити», - зазначив Остап.

Нагадаємо, вранці 22 липня після тривалої важкої хвороби помер Богдан Ступка. Останні шість місяців актор провів у лікарні «Феофанія», а до цього неодноразово оперувався у Німеччині.

Сам актор, який в 2011 році відсвяткував 70-річний ювілей, говорив: «Згадую слова батька: «Головне дотягнути до 70-ти, а потім живи, скільки хочеш!» Я щодня прошу Господа дати мені дотягти до цього віку, а там вже буде новий день».

Церемонія прощання з Богданом Ступкою відбудеться 24 липня у театрі Франка. Поховають актора на Байковому кладовищі. !zn

Читайте також:

Пішов з життя Богдан Ступка

Янукович і Азаров висловили співчуття у зв'язку зі смертю Ступки

Більше тисячі гостей привітали Ступку з 70-річчям на вечорі в театрі Франка