Новою "Міс Всесвіту" стала 20-річна американка

20 грудня 04:58

Корону "Міс Всесвіт - 2012" отримала представниця США Олівія Кульпа. Віце-міс стали філіппінка і венесуелка, а українка не пройшла у Топ-16 фіналісток.

 

Титул "Міс Всесвіт - 2012" завоювала 20-річна королева краси зі США Олівія Кульпа, уродженка Род-Айленда.

Фінал конкурсу відбувся у знаменитому казино Planet Hollywood у Лас-Вегасі. Олівія Кульпа прийняла корону з рук Лейли Лопес з Анголи, яка перемогла на конкурсі в 2011-му році.

Відзначимо, що американкам цей титул не діставався з 1997 року, коли "Міс Всесвіту" стала Брук Лі.

Друге місце посіла представниця Філіппін Джанін Тугонон, третє - венесуелка Ірен Софія Ессер Кінтеро. У п'ятірку фіналісток також вийшли представниці Бразилії та Австралії.

Корону "Міс Конгеніальність" отримала красуня з Гватемали Лаура Годой Калле.

Всього в конкурсі взяли участь конкурсантки з 89 країн на шести континентах. Україну представляла 19-річна Анастасія Чернова з Харкова. Вона не пройшла у Топ-16 фіналісток.


Переможниці "Міс Всесвіт" дістається діамантова і перлова корона загальною вартістю 270 тисяч доларів. Також вона отримає грант у розмірі 45 тисяч доларів на навчання в Нью-Йоркській школі кіно і ТБ, проживання в розкішних апартаментах в Нью-Йорку і зарплату в обмін на рік роботи у сфері благодійництва.

Відзначимо, що спочатку 61-й щорічний конкурс "Міс Всесвіт" планувалося провести в популярному туристичному місті Пунта-Кана в Домініканській республіці. Проте через фінансову кризу в цій країні захід вирішили перенести в "Місто гріхів" у США. !zn

Читайте також:

Титул "Міс світу 2012" завоювала китаянка (відео)

Рейтинг міст з найкрасивішими жінками: "москвички блакитноокі богині, а українки - справжня фантастика"

Найкрасивішою українкою стала 21-річна брюнетка Карина Жиронкіна з Харкова