Новий фільм Мартіна Скорсезе буде присвячений Біллу Клінтону

18 грудня 10:30

Самого Клінтона дуже тішить рішення зняти про нього фільм. Він з нетерпінням очікує можливості поділитися з глядачами розповіддю про своє президентство і подальшу діяльність.

 

Легендарний режисер Мартін Скорсезе має намір зняти документальний фільм про 42-го президента Сполучених Штатів Америки Білла Клінтона. Про це повідомив у понеділок кабельний телеканал HBO, в ефірі якого відбудеться прем'єра.

«Президент Клінтон є видатною постаттю, яка і як і раніше відіграє значну роль у питаннях національної та світової політики. Сподіваюся, що ця стрічка допоможе глядачам більше дізнатисяпро нього», - заявив Скорсезе, який виступить також продюсером фільму.

Самого Клінтона дуже тішить рішення зняти про нього фільм: «Я з нетерпінням очікую можливості поділитися з глядачами розповіддю про своє президентство і подальшу діяльність».

Коли Скорсезе планує розпочати зйомки, а також назвати дату випуску фільму, HBO не повідомляє.

Нагадаємо, 42-й президент США Білл Клінтон (1993-2001) двічі обирався на пост глави держави від Демократичної партії. «Прославився» завдяки сексуальному скандалу зі стажистом Білого дому Монікою Левінські, коли у 1998 році преса дізналася подробиці їхніх стосунків. У зв'язку з цим була зроблена спроба імпічменту на підставі звинувачень Клінтона у лжесвідченні і перешкоджанні правосуддю.

Героями документальних фільмів Скорсезе раніше ставали знамениті виконавці Боб Ділан і Ерік Клептон, гітарист The Beatles Джордж Харрісон, а також легендарна британська група The Rolling Stones. !zn

Читайте також:

«Хоббіт» вже встановив рекорд за касовими зборами

Новий мультфільм Міядзакі про творця винищувачів Zero вийде влітку 2013

Гільдія кіноакторів США назвала своїх фаворитів року