Новий кліп корейця PSY за три дні зібрав 60 млн переглядів на YouTube

15 квiтня 19:29

Хореографія кліпів PSY заснована на національних корейських танцях.

 

Новий відеокліп Gentleman південнокорейського репера PSY буквально за три дні зібрав понад 60 мільйонів переглядів на YouTube. Новинка стала другим світовим хітом PSY і обіцяє перевершити суперпопулярний Gangnam Style.

На минулих вихідний портал YouTube вів пряму трансляцію сеульського концерту PSY, яку також глядачі дивилися по всьому світу.

Нагадаємо, що оригінальний відеокліп Gangnam Style зібрав на YouTube більше 1,5 млрд переглядів.

Кілька цікавих фактів про нову пісню PSY:

1. Перша назва пісні Gentleman - Assarabia, як корейський еквівалент вигуку "О, ей!". Від назви довелося відмовитися через побоювання образити арабську аудиторію.

2. На презентації нового кліпу Gentleman в Сеулі на прохання самого PSY глядачі з'явилися у всьому білому, викликавши справжній дефіцит одягу білого кольору в місцевих магазинах. Таким чином, PSY хотів висловити свою не байдужість до складної військової ситуації на Корейському півострові.

3. Gangnam Style потрапив у "Книгу рекордів Гіннесу" за найбільшу кількість лайків.

4. Хореографія кліпів PSY заснована на національних корейських танцях.

5. У поштових відділеннях Південної Кореї можна придбати марки, присвячені PSY. Колекція марок має QR-код, що відсилає на ролик Gangnam Style. !zn

Читайте також:

YouTube склав список найбільш популярних відео за 2012 рік

Кліп Gangnam Style південнокорейського репера PSY став абсолютним рекордсменом за кількістю переглядів на Youtube (ВІДЕО)