Найуспішніший жіночий поп-гурт України «Віагра» розпадається

26 листопада 08:54

Офіційно гурт "ВІА Гра", який до цього цілих 13 років був одним з найпривабливіших проектів шоу-бізнесу, перестане існувати з 1 січня 2013 року, заявив продюсер групи Костянтин Меладзе. Учасниці були дуже засмучені цією звісткою.

 

Гурт "ВІА Гра" офіційно припинив своє існування. Продюсер гурта Костянтин Меладзе ухвалив рішення розформувати колектив, повідомив він увечері в неділю, 25 листопада в ефірі російського телеканалу НТН.

13 років гурт був одним ыз найпривабливіших проектів шоу-бізнесу, хоча його діяльність постійно була пов'язана зі скандалами і постійним відходом солісток і зміною складу. Офіційно гурт перестане існувати з 1 січня 2013 року.

Говорячи про причини такого рішення, Костянтин Меладзе заявив: «Ви знаєте, що я 12 років керував колективом під назвою "ВІА Гра" і був якоюсь мірою його засновником. Дуже багато було пересуджувань про цю групу. І для того щоб уникнути пересуджуван, що цього разу я хотів би особисто заявити про те, що з 1 січня 2013 року цієї групи більше не існує».

- Венеціанський причал: кіно врятує «ВІА ГРА»?


За словами продюсера, учасниці «ВІА Гра» дуже засмутилися і навіть плакали, але кожна з дівчат була так чи інакше до цього готова. Тим більше, що, як виявилося, співпраця колективу з продюсером трималася буквально на чесному слові: контракти з дівчатами практично ніколи не укладалися.

«Я зараз навіть можу відкрити секрет: контрактів з дівчатами я практично ніколи не підписував. У мене була група, яка всі ці роки працювала на підставах абсолютно добровільних і безконтрактних. Доти, поки нам працювати разом цікаво, ми разом працювали. Я завжди залишав за собою право в будь-яку хвилину розлучитися з якоюсь людиною. Тому у нас була настільки часта ротація кадрів», - пояснив Меладзе.

Продюсер розповів, що «ВІА Гра» була для нього відпочинком від основного проекту - «легковажним і яскравим». Дівчата виконували ті пісні, які не став би співати його брат Валерій Меладзе.

Гурт "ВІА Гра" була створена Костянтином Меладзе та Дмитром Костюком у 1999 році. За час існування склад цього популярного в Україні та Росії колективу змінювався 16 разів. В різний час в групі виступали Альона Вінницька, Надія Грановська, Анна Сєдокова, Віра Брежнєва, Світлана Лобода, Альбіна Джанабаєва, Ольга Корягіна, Тетяна Котова, Єва Бушміна, Санта Дімопулос та інші виконавиці.

За роки існування "ВІА Гра" записала 5 альбомів, близько 30 відеокліпів. !zn

Читайте також:

Rolling Stones повертається на сцену після п’ятирічної перерви

Кліп Gangnam Style південнокорейського репера PSY став абсолютним рекордсменом за кількістю переглядів на Youtube (ВІДЕО)

Пісня гурту The Beatles названа такою, що найчастіше згадується в літературі

Вчені з’ясували, як мозок людини розрізняє музичні інструменти