Найкрасивішою українкою стала 21-річна брюнетка Карина Жіронкіна з Харкова

01 квiтня 07:27

Більшість учасниць виявилися брюнетками. Блондинки, які брали участь у конкурсі «Міс України», не змогли прорватися до фіналу.

 

Увечері в суботу, 31 березня, у Києві пройшов фінал конкурсу краси «Міс Україна 2012», на якому переможницею стала 21-річна брюнетка Карина Жіронкіна з Харкова, повідомляє «Комсомольская правда в Україні».

Титул «Першої віце-міс» отримала 20-річна одеситка Ольга Рубанова, другою віце-міс стала кримчанка Маргарита Іващенко (Севастополь, 22 роки), а 19-річну Наталю Дунич зі Львова назвали третьою віце-міс.

Конкурс вперше за 22 роки свого існування пройшов у Національній опері, а за корону боролися 27 конкурсанток з усіх куточків країни.

Більшість учасниць виявилися брюнетками. Блондинки, які брали участь у конкурсі, не змогли прорватися до фіналу. Очолила журі знаменита ізраїльська топ-модель і екс-подружка актора Ді Капріо Бар Рафаелі.

Карина Жіронкіна живе в Харкові і вчиться на заочному відділенні місцевої Академії дизайну і мистецтв. У майбутньому планує стати дизайнером інтер'єрів. З 13 років дівчина працює моделлю, причому дуже довго працювала в Азії, зокрема в Китаї. 19 серпня Карина буде брати участь у конкурсі «Міс світу», який пройде в китайському місті Ордос. !zn

Читайте також:

«Міс Україна 2010» стала одеситка Катерина Захарченко


«Міс Світу» стала 18-річна американка

Українка стала другою на «Міс Всесвіт»