Найбільш очікуваний українцями кінопроект 2011-го - рімейк «Службового роману» за участю Зеленського

14 сiчня 15:45

Найбільш очікуваний українцями кінопроект 2011 року - рімейк «Службового роману» за участю Володимира Зеленського. Про це в інтерв'ю «ДТ. Україна» повідомив генеральний директор мережі кінотеатрів «Мультиплекс» Антон Пугач.

 

Відповідаючи на питання, які фільми 2011 року вже зараз можна розглядати в якості потенційних мегахітів, Антон Пугач сказав: «Навіть ворожити на цю тему не буду. У мене є факти. У рамках своєї кампанії ми нещодавно проводили соціологічні дослідження: які стрічки особливо очікувані українською аудиторією? І ось що виявилося... На першому місці, згідно з нашими опитуваннями, прем'єра «Службового роману» (під номером 2), де в головних ролях Володимир Зеленський, Павло Воля та Світлана Хотченкова (у ролі мимри-Калугіної)».

На другому місці за «індексом очікувань», за його словами - «Майстер і Маргарита». Це екранізація роману Булгакова режисером Юрієм Карою (з Анастасією Вертинською в ролі Маргарити і Валентином Гафтом у ролі Воланда).

А на третьому місці, відповідно до опитування, фільм «Generation П» за романом Віктора Пелевіна.

Що стосується зарубіжних фільмів, то, за словами Антона Пугача, особливі ставки на фінал історії про Гаррі Поттера - це липень, картина у форматі 3D.

«Безумовно, «народ підтягнеться» до виходу наступних «Сутінків» («Світанок. Частина 1»). На «порядку денному» також - «Шерлок Холмс 2» (реліз тільки в грудні), «Похмілля у Вегасі 2» (реліз і червні). Безсумнівно, одним із касових хітів кіносезону 2011-го мають стати «Пірати Карибського моря. На дивних берегах» із Джонні Деппом у ролі Джека Горобця (реліз у травні)», - зазначив він.

Детальніше читайте у свіжому номері «ДТ. Україна» в інтерв'ю Антона Хабарова з Антоном Пугачем.