На "Євробаченні - 2013" Україна виступить у першому півфіналі

17 сiчня 20:02

Перший і другий півфінали пройдуть 14 і 16 травня, а фінал відбудеться 18 травня. У першому півфіналі будуть брати участь 16 учасників, а в другому - 17.

 

У шведському місті Мальме відбувся розподіл країн для виступу в першому і другому півфіналах 58-го пісенного конкурсу "Євробачення". За результатами жеребкування представниця України Злата Огневич вийде на сцену "Мальме-Арени" в першій частині першого півфіналу.

Про це повідомляє прес-служба Першого Національного.

Перший і другий півфінали пройдуть 14 і 16 травня, а фінал відбудеться 18 травня. У першому півфіналі будуть брати участь 16 учасників, а в другому - 17 конкурсантів.

У першій половині першого півфіналу виступлять Данія, Хорватія, Україна, Нідерланди, Австрія, Словенія, Естонія та Росія; в другій - Литва, Сербія, Ірландія, Білорусь, Кіпр, Чорногорія, Бельгія і Молдова.

У першій половині другого півфіналу на сцену вийдуть Латвія, Азербайджан, Мальта, Ісландія, Сан-Марино, Македонія, Фінляндія і Болгарія; у другій половині - Ізраїль, Норвегія, Данія, Угорщина, Швейцарія, Грузія, Греція, Вірменія, Румунія.

Нагадаємо, що 58 пісенний конкурс "Євробачення" відбудеться в травні. Брати участь у ньому в цьому році мають намір 39 країн. !zn

Читайте також:

На "Євробаченні-2013" Україну представить Злата Огневич

Українка Настя Петрик перемогла на дитячому "Євробаченні" (ВІДЕО)

Ще дві країни знімаються з "Євробачення" через фінансові проблеми

Польща, Португалія мають намір відмовитися від "Євробачення-2013" через фінансову кризу