Могильов зробив Пугачовій цікаву пропозицію - перетворити Ялту на Сан-Ремо (ФОТО)

30 серпня 11:13

У Ялті під керівництвом Алли Пугачової проходить «Крим Мюзік Фест». На думку гостей фестивалю, за технологічним і творчим розмахом він співвідносний з форматом Євробачення.

 

В Ялті стартував Другий міжнародний фестиваль «Крим Мюзік Фест», який триватиме до 31 серпня. Патронує проект влада Криму. Художній керівник фестивалю - Алла Пугачова.На відкритті фестивалю був присутній голова Ради міністрів АРК Анатолій Могильов. Він заявив, що «Крим зацікавлений у подібних масштабних проектах, бо це допомагає залучити на південь ще більше туристів - курортний сезон продовжується». На питання ZN.UA, які перспективи фестивалю, Могильов відповів, що незабаром «Крим Мюзік Фест» зможе стати таким самим відомим європейським музичним форумом, як фестиваль пісні у Сан-Ремо.Як повідомляє кореспондент ZN.UA, в цьому році, на думку зарубіжних експертів (гостей фестивалю), технологічний і творчий розмах «Крим Мюзік Фесту» співвідносний з форматом Євробачення. Мається на увазі надзвичайно високий рівень сучасних шоу-технологій, які перетворюють кожен концертний номер на окреме шоу (за допомогою десятків екранів, 3D-розробок, хореографічних номерів).Постановником проекту виступив український режисер Михайло Крупієвський, який раніше здійснював телеверсії концерту Елтона Джона (в Україні) та інавгурації Віктора Ющенка.У вечір відкриття фестивалю глядачі стали учасниками багатьох видовищних сценічних сюжетів, в яких брали участь популярні українські та російські артисти. Наприклад, Таїсія Повалій з піснею «Я піду в Далекі гори» виявилася в підводному казковому царстві. Олександр Пономарьов здійснив подорож на червоній машині по Латинській Америці. Світлана Лобода співала в супроводі гігантських російських матрьошок і живого ведмедя з кримського зоопарку. Віталій Козловський борознив світовий океан в образі східного шейха. А Філіп Кіркоров, як Анна Кареніна, у фіналі своєї пісні «Одна на мільйон» потрапив під потяг.

Дві головні зірки фестивалю - Алла Пугачова і Софія Ротару - прямо в залі для глядачів влаштували танці під пісню «Одна калина». А учасниці тріо «Балтія» привітали Ротару з її нещодавнім ювілеєм - її ж піснею, причому відразу трьома мовами - латиською, литовською і естонською.У цьому році серед європейських гостей фестивалю - гурт «Моранді». Телетрансляцію проекту здійснює канал «1+1». !zn

Фото: crimeafest.com Читайте також:

В Україні з’явиться свій фестиваль Woodstock

«Місяць джазу у Криму» об’єднає кілька фестивалів

У Києві виступить Найджел Кеннеді - скандальний інтерпретатор класики в стилі рок-н-рол