Міністр культури пообіцяв виконати рішення суду щодо директора «Софії Київської»

11 квiтня 09:00

Міністр культури Михайло Кулиняк готовий виконати рішення Київського окружного адміністративного суду, згідно з яким його наказ про звільнення директора Національного заповідника «Софія Київська» скасовується. Після того, як міністерство отримає рішення суду, Кулиняк «розгляне питання подальших дій» щодо звільненого директора.

 

Міністерство культури виконає будь-яке рішення суду щодо звільненої з посади генеральної директорки Національного заповідника «Софія Київська» Неллі Куковальської, наказ про звільнення якої скасував Київський окружний адміністративний суд 27 березня. Про це повідомив міністр культури Михайло Кулиняк.

«Ми виконаємо будь-яке рішення суду. Нам його потрібно для початку отримати і побачити. Буде розглядатися питання подальших дій», - сказав Кулиняк.

Київський окружний адміністративний суд 27 березня скасував наказ міністра культури Кулиняка про звільнення Куковальської з посади генерального директора Національного заповідника «Софія Київська», відновивши її на посаді. !zn

Читайте також:

Офіс Ахметова завалять цеглою через Андріївський узвіз

Суд скасував звільнення директора «Софії Київської» Міністерством культури


Мінкультури звинуватило звільнену директора «Софії Київської» у непрофесіоналізмі

Інтерв'ю з екс-директором «Софії Київської»

Мінкультури достроково звільнило директора заповідника Києво-Печерської Лаври


Герман: Святу Софію не збираються передавати УПЦ МП