Маккартні зняв з Йоко Оно звинувачення в розвалі The Beatles

29 жовтня 11:34

За словами Маккартні, група "і так розвалювалася". Більше того, Маккартні навіть зазначив, що спілкування з Оно позитивно позначалося на творчості Леннона.

 

Пол Маккартні заявив, що не вважає Йоко Оно винною у розпаді The Beatles. За словами Маккартні, група "і так розвалювалася". Більше того, Маккартні навіть зазначив, що спілкування з Оно позитивно позначалося на творчості Леннона. "Привабливість Йоко пояснювалася в тому числі і її авангардним поглядом на речі. Вона показала йому [Джону Леннону], що можна бути іншим, і йому це сподобалося", - сказав Маккартні.

При цьому виконавець визнає, що він був незадоволений присутністю Йоко Оно на студійних сесіях. Крім того, Маккартні заявив, що конфлікти всередині The Beatles виникали через вплив Аллена Клейна, бізнесмена, що був менеджером групи в кінці 1960-х.

12-ту і останню студійну платівку "Let It Be" The Beatles випустили у травні 1970-го. У тому ж році група розпалася. Маккартні наголосив, що розпад колективу був "не таким вже хворобливим", оскільки The Beatles залишили після себе значний обсяг записаних матеріалів.

Повна версія інтерв'ю, в якому Маккартні розповідає про своє ставлення до Йоко Оно, Аллена Клейна і розпад The Beatles, буде показана в телепрограмі Девіда Фроста у листопаді. !zn

Читайте також:

ДЖОН І ЙОКО - МАТЕРІАЛ ДЛЯ НОВОГО ФІЛЬМУ?

ДЕВ'ЯТЬ ДІТЕЙ КАЗКОВОЇ ЧЕТВІРКИ «БІТЛЗ»

Діти учасників The Beatles створять власну групу

Альтернативна історія The Beatles втілиться у фільмі