Леді Гага очолила рейтинг найбільш високооплачуваних співачок

15 грудня 14:30

Леді Гага обігнала всіх своїх конкуренток і з доходом у 90 млн дол за 2011 рік опинилася на вершині рейтингу співачок із найвищим заробітком, йдеться в дослідженні Forbes.com.

 

Поп-діва, виконавиця синглу «Born This Way» заробила у році, що минає, майже у два рази більше, ніж її найближча суперниця по сцені, кантрі-співачка Тейлор Свіфт, в основному за рахунок концертних турів і безлічі рекламних контрактів.



Тейлор Свіфт, яка виступає у жанрах поп і кантрі, отримала у 2011 році приблизно 45 млн дол, зокрема завдяки альбому «Speak Now», іменній парфумерній лінії тощо.

На третьому місці у топі з результатом у 44 млн дол виявилася співачка і композитор Кеті Перрі.

Бейонсе у цьому році через незначе число концертів опустилася на четверту позицію, розбагатівши, за оцінками видання, тільки на 35 млн дол.

Замкнула п'ятірку лідерів R'n'B-співачка Ріанна, яка отримала завдяки альбому «Loud» і співпраці з косметичною компанією CoverGirl 29 млн дол.

Forbes.com складає свій рейтинг на основі даних про доподатковий прибуток, отриманий від продажу альбомів і квитків на концерти, а також інформації, наданої юристами, менеджерами та організаторами концертів зірок.