Концерт Елтона Джона і Queen на Майдані Незалежності зібрав 100 тис. глядачів (відео)

01 липня 07:00

Концерт сера Елтона Джона і групи Queen під гаслом «Твоє життя - не гра. Зупинимо СНІД разом!» у фан-зоні на Майдані Незалежності. У прямому ефірі його транслювало українське телебачення.

 

У суботу, 30 червня, напередодні фінального матчу Євро-2012 в фан-зоні на Майдані Незалежності в Києві відбувся мега-концерт зірок світової естради - сера Елтона Джона і групи Queen. Шоу, який було організовано з метою боротьби проти СНІДу, що зібрав більше 100 тисяч гостей.

Виступ музикантів на Майдані Незалежності почався о 20:00 і тривав близько п'яти годин. Першим на сцену вийшов Елтон Джон. Він виконав кілька композицій, а також виголосив по-українськи «Зупинимо СНІД разом» і говорив про любов до України.
Група Queen виступила після нього з солістом Адамом Ламбертом, виконавши свої хіти. Під час однієї з пісень на сцену спроектували зображення легендарного Фреді Меркьюрі. Правопорядок у фан-зоні під час концерту охороняли близько трьох тисячі співробітників міліції. Організаторами концерту виступив фонд «АнтиСНІД» ​​Олени Пінчук за підтримки УЄФА. !zn
Читайте також: