Кінопрем'єри тижня: Нова Людина-павук у 3D та іспанська мелодрама

05 липня 10:18

У кінотеатрах України стартують лише дві прем'єри - давно очікуваний перезапуск голлівудської популярної франшизи про пригоди Людину-павука, а також продовження іспанської молодіжної мелодрами про кохання.

 

Так, з 5 липня в український кінопрокат повертається екранізація коміксів і Людина-павук. "Нова Людина-Павук" - це перша частина нової трилогії, перезапуску відомої франшизи, знята у форматі 3D. У ній розповідається про юність Пітера Паркера і про те, як сталося, що він перетворився на людину-павука. Цього разу шанувальники франшизи побачать трохи іншу історію і нових лиходіїв, з якими доведеться боротися головному герою.

На екранах також можна подивитися продовження історії "Три метри над рівнем неба" - фільм про історію кохання і небезпечні мотоперегони.


Іспанія, 2012
Жанр: Драма, мелодрама
122 хв/2:02

Провівши два роки у Лондоні, Аче повертається додому, щоб почати нове життя: влаштуватися на роботу, завести нових друзів. Однак багато що змінилося і зустріч з Джин змушує аче відчути те, що він відчував тільки до Бабі - своєї першої великої і справжньої любові...

Режисер: Фернандо Гонзалез Моліна. У ролях: Маріо Касас, Марія Вальверде, Клара Лаго. !zn


Читайте також:

«Мадагаскар-3» побив рекорд за касовими зборами в Україні

В Україні мають намір зняти «Пригоди капітана Врунгеля» у форматі 3D

За перший уїкенд збори від прокату фільму про Висоцького перевищили $10 млн